×

ИЗДАВАЊЕ СТАН ГАРСОЊЕРА ЦЕНТАР 30М2
28 јун 2022 20:18

Цена: 250 EUR

Се изнајмува
Тип на оглас (Недвижности)
30
Површина м2
Основни информации
Тип на оглас (Недвижности) Се изнајмува
Површина м2 30
Дополнителни информации
Опис

Се издава стан-гарсоњера(30м2 и 2м2 балкон) во населба Центар / Дебар Маало во непосредна близина на Словенска Амбасада. Станот е уреден со нов функционален мебел и со електрични апарати. Мали тековните трошоци со цетрално парно греење. Станот е на 4-ти спрат има лифт. Контакт мобилен 074 24 10 12

Прегледај профил на огласувачот
  • Објавено од Angel Angelovski
  • Скопје, Центар, Дебар Маало
  • 074241012

Цена: 250 EUR

Се вчитува...