×

Продавам Нови кондури Salomon и скии Atomic
12 дек 2023 16:42

Цена: По договор

Опис

Продавам НОВИ, ниту еднаш не се носени на снег, Salomon чизми, број 25 - 25.5, флекс 80. Може замена за сличен модел во слична состојба, пола или цел број поголеми. Цената е 245 евра.

Продавам скии Atomic Cloud 11, 155cm, перфектна состојба, сервисирани, многу малце возени. Цената на скиите е 350 евра.

Цена за комплет скии + конуди = 550 евра.

Прегледај профил на огласувачот
  • Објавено од Jane
  • Скопје, Карпош, Тафталиџе 1
  • 078266661

Цена: По договор

Се вчитува...